Macam2

Ari ni aku tersilap post satu subject kat fb, memalukan sungguh,. Tu ha len kali aku kena check resource dulu sebelum memandai sendiri. Satu lagi gatai pi join MPSP Watch , saja nak tlg member. Dah sepakat dgn Azian nak jual kuih raya and kek untuk bulan puasa yg x lama lagi.  Cuma tunggu comfirmation dari dealer jer, port pun x cari lagi. Bila nak start promosi, may be nextweek kut tggu Azian cuti dulu. Yeah nak jadi dealer kuih raya plak. Ari tu masuk AMG ok juga tapi downline liat skit. Aduh pening kepala memikirkannya. Mana nak buat kerja aku, nak tolong depa lagi. Last2 aku yg tersandar.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s