Category Archives: Pelbagai

Macam2

Ari ni aku tersilap post satu subject kat fb, memalukan sungguh,. Tu ha len kali aku kena check resource dulu sebelum memandai sendiri. Satu lagi gatai pi join MPSP Watch , saja nak tlg member. Dah sepakat dgn Azian nak jual kuih raya and kek untuk bulan puasa yg x lama lagi.  Cuma tunggu comfirmation dari dealer jer, port pun x cari lagi. Bila nak start promosi, may be nextweek kut tggu Azian cuti dulu. Yeah nak jadi dealer kuih raya plak. Ari tu masuk AMG ok juga tapi downline liat skit. Aduh pening kepala memikirkannya. Mana nak buat kerja aku, nak tolong depa lagi. Last2 aku yg tersandar.

Pautan

Pagi2 dah pening nak beli apa untuk makan tengahari nanti. Dah x tau nak masak & makan apa. Ikan dan bahan mentah yg lain dah naik harga, bagi keluarga yg besar macam kami itu membebankan, belanja anak2 sekolah lagi. Hari ini 2 org anak aku demam panas. Duit lagi nak pergi klinik. Nak keklinik kerajaan huiii jenuh menunggu dah kawan tu dah lembik bab demam, nak jumpa doktor pun susah makan masa berjam-jam baru jumpa doktor x sampai 10 minit pun. Ambik ubat kena tunggu lagi, aiyseh aku dah kena hari tu. La yg penting settle satu demi satu dulu, first nak layan kartun Zunar dulu beb…..